Likka ROP pentunäyttelyssä 6.9.20

Likka osallistui tänään ensimmäiseen näyttelyynsä ollen Rodun paras pentu. Se myös sijoittui brittiläisten rotujen ryhmässä neljänneksi. Pieni Sisko-Likka käyttäytyi hienosti ja poseerasi kuin ammattilainen!

8kk vanha narttupentu. Hyvät hampaat, oikea purenta. Hyvät päänlinjat. Hyvä kaulan kiinnitys. Kiinteä selkä. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu vapaalla, pitkällä askeleella. Hyvin esitetty. – Helle Viitkar

6.9.2020 ROP-pentu tuomarina Helle Viitkar

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s