Agilitytuloksia 2020

Tänä vuonna agilitytuloksia on tiimin parissa tahkonut Hupi, RTK1 Lifedream Off To The Races, yhdessä omistajansa Viljan kanssa. Parivaljakko nousi viime vuonna kakkosiin ja tänä vuonna he starttasivat 15 kisoissa, joista 4 kertaa ykkössijalla! Vuoden aikana saavutettiin myös kaksi LUVAa, joten kolmosiin siirtyminen on lähellä! Hurjasti onnea!!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s