AGILIITOA, viikko 9

Viime viikolla käytiin kaksissa ohjatuissa treeneissä. Sonja Paavolan viimeinen kevättalven kurssipäivä Likan kanssa ennen 5 vkon taukoa ja sunnuntaina Malinin Petran yksityistunti molempien tyttöjen kanssa. Taas opittiin hurjasti uutta ja uusia oivalluksia putkahteli!

1.3 Sonja Paavola, Tsau-halli. Viimeinen kerta. 22 esteen rata, jossa suoraa pätkää ja InIn, takakiertoja ja takaleikkaus. Harjoitellessa pohdin, että suorat pitkät pätkät ovat meille vaikeita kun ei niitä ole päästy juuri tekemään (yksi suora on Salon hallin koko sivu). Alun varma paikallaolo antoi anteeksi ja pääsin irtoamaan pitkälle kentälle. Lelu etupalkkana toimi irtoamiseen. Putken jälkeen hyppy hieman vinossa ja Likka juoksi ohi monta kertaa. Puhuttiin, että Inin on harjoiteltava enemmän suullisemmaksi käskyksi, jotta voin edetä radalla ilman käsimerkkejä. Sen jälkeinen takakierto ja napakka käännös putkeen sujuivat hyvin. Likalla alkaa näkyä luontaiset tiukat käännökset, kiltteys ja jos ei ekalla kerralla, tekee itse uudelleen oikein, ihan kuin Piiku 💗. Eka pätkä oli lyhyt, mutta vaikeita juttuja radalla Likalle erikseenkin saati yhdistettynä.

Toka kierros: (video) takakierto ja putkeen, takakierto takaleikkauksella ja hypyn kierto edestä, ei ongelmaa. Koko loppu rata meni hienosti. Eteen meno vain yhdellä tai kahdella eteen käskyllä, koira kuuntelee paremmin kuin jatkuvaa mekastusta. Lelupalkka jälleen edessä. Saatiin kehuja estehakuisuudesta ja kehittyneestä itsevarmuudesta. Olemme kyllä treenanneetkin Alkuvuoden aikana paljon ja tehty omatoimitreeninä, onneksi on meidän pieni halli! Lisäksi tämän päivän rata oli pitkä, mutta suht helppo meille, joilla suoralinjaiset siivekkeen kierrot on jo pennusta asti vahvoja.

7.3 Petra Malin, ATT Areena. Aloitin Piikun kanssa alla olevalla radalla. Ensin käytiin läpi valssin oikeaa ajoitusta 2-3 esteillä, sitten eteenmenoa muurilla (Piiku ei nähnyt lelua eikä putkea muurin takaa, joten vaati vähän uskoa, että se irtosi), 9-10:llä saksalaista ja siihen lisää ilmaa. Meni upeasti, harmi ettei siitä tullut videota lainkaan. Saksalainen toimi myös 13 hypyllä. Toisella kierroksella Piiku opetteli, varsin itsenäisesti, inin kiemuroita 10 esteellä. Likalla oli sama rata ja sen kanssa keskityimme valssiin rada alussa ja eteen menoon muurilla. Lisäksi saimme neuvoja focuksen harjoitteluun naksuttimen avulla. Saatiinkin kotiläksyksi focus harjoitukset sekä valssin ajoitukset.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s