Laiskaa tokoilua talvikaudella

Piikun kanssa on tehty tokoa talven aikana hyvin laiskasti. Hauskaa on tosin huomata, että se vähä jota ollaan tehty on inspiroinut vahvasti eteenpäin. Tämän talven agenda on ollut seisominen sekä jäävänä että kaukokäskynä. Videoita näette miten se edistyi aika hienosti kokonaisiksi liikkeiksi.

Ensin muistutin Piikulle näyttelyseisomista, sillä se osaa ja tarjoaa sen hienosti. Sitten sheippasin Piikun liikkeestä esiin seisomisen ja käytin takapalkkaa. Sitten aloin yhdistelemään kaukokäskyjä toisiinsa. Tässä ensimmäinen treeni.

Alla video Piikun ensimmäisestä jäävästä seisomisesta, jonka oppi todella hienosti lähes itse.

Tässä vielä video joulukuulta, jolloin kävimme hallilla treenaamassa seuruuta, merkin kiertoa ja sille juoksua sekä ruutua. Piikun kanssa on hienoa treenata sillä se tuntuu pohtivan paljon asioita itse ja antaa siten minulle paljon asioita anteeksi. Tokon alokasluokan liikkeet yksittäisinä suorituksina on hallussa, seuraavaksi lisää liikkuritreeniä. On ilo treenata tän koiran kanssa! Piiggels 💗💗

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s