Elmosta JMVA & HEJV-22!

Tiimin oma Elmo, Diamondfox Mustang, voitti messari viikonloppuna itselleen kaksi titteliä ja saavutti sertit tulevaa muotovalion arvoa varten. Lisää Elmosta löytyy täältä. Suuret onnittelut Elmon omistajalle Sarille sekä kasvattaja Päiville!

Perjantaina Helsinki Winner, tuomari Asta Thorbjorg

Eri SA, ROP Jun, Jun Sert, Sert, HeJW-22

”Almost 1 year. Excellent size, type and proportions. Beautiful head, sweet expression. Lovely eye and ears. Moderate front angulations. Deep chest. Excellent hind angulations. Excellent back. Slight rise over the loin. Balanced side gait. Excellent coming and going. Excellent long tail.”

Lauantaina Pohjoismaiden voittaja, tuomarina Maret Halinen, USA

EH


”9 months (ikä väärin), Nice lenght of head, good size. Needs to come up with more back skull, needs front legs more under body, moves well, A little wide in rear.”

Sunnuntaina Voittaja 2022, tuomarina Esa Ruotsalainen

JUN ERI2 SA JUN SERT JMVA

”Keskikokoa selvästi kookkaampi. Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen nuori uros. Oikea linjainen pää. Kauniit silmät ja korvat. Riittävän voimakas alaleuka. Tyylikäs yläinja. Hyvä runko ja takakulmaukset, vähän niukasti kulmautunut edestä. Liikkuu erinomaisella askeleella. Eturinta saa vielä hieman voimistua.”

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s