Maastokurssit

Koirien kasvattamisen lisäksi olen viimeisen 20 vuoden aikana käynyt useita koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyviä kursseja sekä seminaareja. Olen kilpaillut agilityssa ja toko:ssa, harrastanut paimennusta ja muita lajeja. Omaksi iloksi olen harrastanut myös hakua sekä jälkeä koirieni kanssa viimeiset kolme vuotta ja käynyt useita aiheeseen liittyviä kursseja. Mielestäni tämänkaltainen nenätyöskentely on yksi parhaita tapoja virikkeellistää koiraa ja yleensä ne nauttivat tästä touhusta suuresti. Tarjoankin nyt 2-5 tunnin kestäviä matalan kynnyksen jäljestys- ja henkilöhaun treenipäiviä ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita niinkään kilpailemisesta, vaan etsivät erilaisia tapoja virikkeellistää ja motivoida koiriaan arjessa. Tavoitteena on onnellinen ja lajityypillistä käyttäytymistä (hajutyöskentelyä) toteuttamaan päässyt koira! Kurssit sisältävät aina teoriaosuuden, jonka jälkeen teemme alkeisharjoituksia metsässä. Kursseille ei ole koirille ikärajaa eivätkä ne vaadi mitään etukäteistaitoja. Kurssimaksu on aina koirakohtainen, joten useampi saman perheen jäsen voi osallistua päivään. Tule innostumaan ja pitämään hauskaa koirasi kanssa! Päivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme. Kurssit pidetään Salon alueella jollei toisin ilmoiteta. Saat vahvistusviestissä tarkemmat ohjeet. Ilmoittaudu mukaan hanna.neuvonen@seutuposti.fi.

Lue lisää kursseista, siitä millaisille koirille ne sopivat ja millaisia taitoja siellä opitaan ->

Joka Mustin jälkipäivä: oletko haaveillut jäljen harrastamisesta omaksi iloksi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Nyt on mahdollisuus tulla opettelemaan alkeita ja teoriaa rennossa porukassa. Ei ikärajaa koirille. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Koirat odottavat omaa vuoroaan autoissa. Varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Hinta 30e/koirakko. Seuraava kurssipäivä la 25.9.21 klo 14.00, kesto n 3h ! HUOM! Suuren kysynnän vuoksi myös su 17.10!

Joka Sessen hauska hakupäivä: kiinnostaako henkilöhaku vaikkapa perheen kesken ja arjen aktivointina koirallesi? Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi piiloleikkeihin ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Treeneissä jokainen koira etsii vuorollaan, joten kaikki ohjaajat pääsevät myös harjoittelemaan piilossaolemista. Henkilöhaku onkin porukkalaji ja sopii parhaiten ihmisiin avoimesti suhtautuville koirille. Koirat odottavat aina omaa vuoroaan autoissa. Varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Hinta 30e/koirakko. Seuraava kurssipäivä alustavasti su 26.9.21 klo 10. Päivä järjestetään jos osallistujia on vähintään kolme. Kesto n 3-4h HUOM suuren kysynnän vuoksi myös la 16.10!

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme.

Kiitos hauskasta päivästä! Sain hyvät neuvot jäljen tekemiseen jatkossa!”

Juuri tällaisia kaikille avoimia matalan kynnyksen päiviä tarvitaan!”

Voisin ostaa kolmen kerran paikan. Innostuin lajista! Kiitos sinun.”