Maastopäivät

Koirien kasvattamisen lisäksi olen viimeisen 20 vuoden aikana käynyt useita koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyviä kursseja sekä seminaareja. Olen kilpaillut agilityssa ja toko:ssa, harrastanut paimennusta ja muita lajeja. Omaksi iloksi olen harrastanut koirien kanssa myös henkilöhakua, metsäjälkeä sekä esineen etsintää ja käynyt useita aiheeseen liittyviä kursseja. Mielestäni tämänkaltainen nenätyöskentely on yksi parhaita tapoja virikkeellistää koiraa ja yleensä ne nauttivat touhusta suuresti. Metsässä liikkuminen tarjoaa parasta mahdollista aktiviteettia ja kehittää myös fyysisiä taitoja. Näissä treeneissä koiran ja ohjaajan yhteistyö sekä suhde kehittyy.

Tarjoan nyt 2-5 tunnin kestäviä matalan kynnyksen metsäjälkeen ja henkilöhakuun keskittyviä treenipäiviä ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita niinkään kilpailemisesta, vaan etsivät erilaisia tapoja virikkeellistää ja motivoida koiriaan arjessa. Tavoitteena on onnellinen ja lajityypillistä käyttäytymistä (hajutyöskentelyä) toteuttamaan päässyt koira! Lähtökohtanani on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely. Maastopäivät sisältävät aina teoriaosuuden, jonka jälkeen teemme alkeisharjoituksia metsässä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen, joten useampi saman perheen jäsen voi osallistua päivään. Tule innostumaan ja pitämään hauskaa koirasi kanssa! Treenit pidetään Kiskon alueella jollei toisin ilmoiteta. Saat vahvistusviestissä tarkemmat ohjeet.

Jos haku on sinulle jo tuttua puuhaa ja kaipaat sopivaa treeniporukkaa, voit ilmoittautua suoraan irtotreeneille. Huomaathan kuitenkin, ettei treenit ole suunniteltu kilpailuihin tähtääville. Katso lisää alta.

Haluatko lukea lisää ajatuksiani näistä kursseista, siitä millaisille koirille ne sopivat ja millaisia taitoja siellä opitaan ->

Joka Sessen hauska hakupäivä:

Kiinnostaako henkilöhaku vaikkapa perheen kesken tai arjen aktivointina koirallesi? Kilpailutoiminta on aikaa vievää, koirasi ei omaa PK-poikeuksia tai jokin muu seikka estää vakavan treenaamisen? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi piiloleikkeihin ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Myös pennuille! Näissä treeneissä koirasi tottuu kuin huomaamatta erilaisiin ihmisiin ja kehittyy fyysisesti sekä henkisesti. Yhteinen suhteenne ja luoksetulokin vahvistuu. Letkeän rennoissa treeneissä jokainen koira etsii vuorollaan tasonsa mukaisesi. Kaikki ohjaajat pääsevät myös harjoittelemaan piilossa olemista. Henkilöhaku onkin porukkalaji ja sopii parhaiten ihmisiin avoimesti suhtautuville koirille. Koirat odottavat aina omaa vuoroaan autoissa. Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Kysy lisää myös yhdistyksille/ kasvattipäiville tai kerää oma kaveriporukka! ! Hinta 30e/koirakko. Seuraavat kurssipäivät:

  • Uutuutena kesäkuussa: hinta sisältää erillisen etäluennon ja käytännön harjoitukset
  • Luento ti 14.6 klo 19.00
  • Käytännön harjoitukset ti 21.6 klo 18.00-21.00
  • tulossa myös heinäkuussa 17.7! Klo 10
  • ILMOITTAUDU MUKAAN TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Joka Mustin rento jälkipäivä:

Kiinnostaako metsäjäljen tekeminen arjen aktivointina koirallesi? Nautitko luonnossa liikkumisesta koirasi kanssa? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Metsäjäljen tekeminen metsään on sallittua, sillä koira jäljestää aina kytkettynä. Tule mukaan oppimaan uusi kiva harrastus! Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Kysy lisää myös yhdistyksille/ kasvattipäiville tai kerää oma kaveriporukka! ! Hinta 30e/koirakko. Seuraavat kurssipäivät:

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme.

Olen usein törmännyt siihen, että koiria laitetaan tiettyyn muottiin tai kouluttajat ei ikäänkuin halua uskoa omistajan sanaa koirasta, sen ominaisuuksista ja luonteesta. Nyt ei tullut todellakaan lainkaan sellaista oloa vaan koira sai olla juuri sellainen kuin se on ja kouluttaja oikeasti kuunteli omistajien kertomaa koiristaan.”

”Kiitos vielä eilisistä treeneistä ja selkeistä opeista millä parantaa omaa ohjausta ja mitä treenata jatkossa 😊 Jäi niin hyvä fiilis kaikkinensa 😊 Ja olen tosi iloinen niistä tokan jäljen hyvistä pätkistä😊Ja pakko sanoa, että sulla on kyllä positiivisen ja kannustavan palautteen antamisen taito❤️

Must oli tosi kiva kun alotettiin jo aamusta niin riitti päivänvaloa koko treenien ajan☺️ Oli kyl oikeen toimiva päivä kaikin puolin ja ihan älyttömän kiva et oli vetäny myös monia erilaisia koiria ja myös sekarotusia, ne on mulle kauheen lähellä sydäntä ja tuntuu harrastusmahollisuudet kuitenki olevan aika rajalliset jos on sekarotunen koira😄 En mä oikee parannusehdotuksia osaa sanoa kun mun mielestä oli just hyvä näin😂”

Ihan mahtava päivä. Ihana nähdä iloisia koiria ja innokkaita ohjaajia. Ihanasti otettiin koirat vastaan yksilöinä ja mietittiin harjoitukset koirien mukaan.”

Suosittelen kaikille, jotka haluavat viettää mukavaa päivää koiransa kanssa metsässä! Näihin treeneihin on oikeasti tervetulleita kaikennäköiset, kokoiset ja luonteiset koirat omistajineen 🙂 ”

Kiitos itelles!❤️ Ihan huikeen kiva päivä ja tosi kivasti toteutettu! Tää on kyl niin kivaa vaihtelua meijän pojille jatkossa! Mä en ainakaan yhtään enempää ois osannu odottaa tält päivältä, päin vastoin! Jokanen sai hyviä onnistumisia ja ovalluksia ja sai käsityksen pääperiaatteista! Ja mun koira ei ainakaa ois jaksanu yhtää enempää😂”.

Suosittelen kaikille jotka haluaa koiralleen iloista ja mukavaa tekemistä.”

LIFEDREAM-IRTOTREENIT ovat avoimia kaikille rotuun tai ikään katsomatta. Ei kilpailuihin tähtääville, vaan koirakoille, jotka kaipaavat säpinää ja aktivointia arkeensa. Irtotreenejä järjestetään lähes viikoittain ja voit osallistua niin usein kuin haluat. Tavoitteena on rakentavasti kehittää taitojanne metsässä. Treenejä järjestetään yleensä maanantai- ja torstai-iltaisin (kausi: huhti-lokakuu) ja voit osallistua niin usein kuin haluat. Hinnat irtotreeneille 23e/krt, 60e/3krt tai 100e/6krt.

KATSO KALENTERISTA VAPAAT AJAT

YKSITYISTUNNIT treeniryhmäläisille 35e/tunti. Etkö pääse osallistumaan treeniryhmiin tai kaipaatko apua ilmaisun kanssa? Kaipaatko jotakin muuta apua koirasi kanssa? Treeniryhmäläisille tarjoan yksityisopetusta täällä Kiskossa. Kysy lisää niin pohditaan miten voisin auttaa.