Maastopäivät

Koirien kasvattamisen lisäksi olen viimeisen 20 vuoden aikana käynyt useita koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyviä kursseja sekä seminaareja. Olen kilpaillut agilityssa ja toko:ssa, harrastanut paimennusta ja muita lajeja. Omaksi iloksi olen harrastanut myös hakua, jälkeä sekä esineen etsintää koirieni kanssa ja käynyt useita aiheeseen liittyviä kursseja. Mielestäni tämänkaltainen nenätyöskentely on yksi parhaita tapoja virikkeellistää koiraa ja yleensä ne nauttivat tästä touhusta suuresti. Metsässä liikkuminen tarjoaa parasta mahdollista aktiviteettia ja kehittää fyysisiä taitoja. Treeneissä koiran ja ohjaajan yhteistyö sekä suhde kehittyy. Kursseille tai treeneihin ei ole ikärajaa, myös pennut voivat osallistua. Treeni toki suunnitellaan aina koiran tason mukaisesti. Et sitoudu jatkotreeneihin, mutta halutessasi voit jatkaa harrastusta porukassamme silloin kun sinulle sopii.

Tarjoan 2-5 tunnin kestäviä matalan kynnyksen jäljestykseen ja henkilöhakuun keskittyviä treenipäiviä ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita niinkään kilpailemisesta, vaan etsivät erilaisia tapoja virikkeellistää ja motivoida koiriaan arjessa. Tavoitteena on onnellinen ja lajityypillistä käyttäytymistä (hajutyöskentelyä) toteuttamaan päässyt koira! Maastopäivät sisältävät aina teoriaosuuden, jonka jälkeen teemme alkeisharjoituksia metsässä. Kursseille ei ole koirille ikärajaa eivätkä ne vaadi mitään etukäteistaitoja. Kurssimaksu on aina koirakohtainen, joten useampi saman perheen jäsen voi osallistua päivään. Tule innostumaan ja pitämään hauskaa koirasi kanssa! Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme. Treenejä järjestetään lähes viikottain (kausi: huhti-lokakuu) ja voit osallistua niin usein kuin haluat. Kurssit pidetään Salon alueella jollei toisin ilmoiteta. Saat vahvistusviestissä tarkemmat ohjeet. Ilmoittaudu mukaan joko sähköpostilla info@lifedream.blog tai sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Lue lisää kursseista, siitä millaisille koirille ne sopivat ja millaisia taitoja siellä opitaan ->

Joka Sessen hauska hakupäivä (ehdottomasti suosituin kurssi!): kiinnostaako henkilöhaku vaikkapa perheen kesken tai arjen aktivointina koirallesi? Kilpailutoiminta on aikaa vievää tai koirasi ei omaa PK-poikeuksia? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi piiloleikkeihin ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Letkeän rennoissa treeneissä jokainen koira etsii vuorollaan tasonsa mukaisesi. Kaikki ohjaajat pääsevät myös harjoittelemaan piilossa olemista. Henkilöhaku onkin porukkalaji ja sopii parhaiten ihmisiin avoimesti suhtautuville koirille. Koirat odottavat aina omaa vuoroaan autoissa. Varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Hinta 30e/koirakko. Seuraava kurssipäivä

  • la 2.4. 2022 klo 10.00 ! max 6 osallistujaa

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Joka Mustin jälkipäivä: oletko haaveillut jäljen harrastamisesta omaksi iloksi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Nyt on mahdollisuus tulla opettelemaan alkeita ja teoriaa rennossa porukassa. Ei ikärajaa koirille. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Koirat odottavat omaa vuoroaan autoissa. Varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja! Hinta 30e/koirakko. Seuraava kurssipäivä

  • la 23.4.2022 klo 10.00 ! Max 6 osallistujaa

Joka koiran esinepäivä: kiinnostaako esineiden etsinnän opettaminen maastosta koirallesi? Erilaisia esineisiin liittyviä tehtäviä ovat mm. esineiden etsintä maastosta, esineen ilmaisu ihmisen tallaamalla jäljellä, irtorullan kanssa työskentely tai tippuneen esineen hakeminen. Ei ikärajaa koirille. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Näissä treeneissä keskitytään esineiden kanssa puuhailuun ja voit ilmoittautuessasi kertoa jos sinulle on erityinen toive päivälle.

  • tulossa keväällä 2022!!

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme. Treenejä järjestetään lähes viikottain ja voit osallistua niin usein kuin haluat.

Kursseista sanottua:
Sari

”Kiitos vielä eilisistä treeneistä ja selkeistä opeista millä parantaa omaa ohjausta ja mitä treenata jatkossa 😊 Jäi niin hyvä fiilis kaikkinensa 😊 Ja olen tosi iloinen niistä tokan jäljen hyvistä pätkistä😊Ja pakko sanoa, että sulla on kyllä positiivisen ja kannustavan palautteen antamisen taito❤️

Rating: 5 out of 5.
Lotta

Must oli tosi kiva kun alotettiin jo aamusta niin riitti päivänvaloa koko treenien ajan☺️ Oli kyl oikeen toimiva päivä kaikin puolin ja ihan älyttömän kiva et oli vetäny myös monia erilaisia koiria ja myös sekarotusia, ne on mulle kauheen lähellä sydäntä ja tuntuu harrastusmahollisuudet kuitenki olevan aika rajalliset jos on sekarotunen koira😄 En mä oikee parannusehdotuksia osaa sanoa kun mun mielestä oli just hyvä näin😂”

Rating: 5 out of 5.
Saija

Kiitos itelles!❤️ Ihan huikeen kiva päivä ja tosi kivasti toteutettu! Tää on kyl niin kivaa vaihtelua meijän pojille jatkossa! Mä en ainakaan yhtään enempää ois osannu odottaa tält päivältä, päin vastoin! Jokanen sai hyviä onnistumisia ja ovalluksia ja sai käsityksen pääperiaatteista! Ja mun koira ei ainakaa ois jaksanu yhtää enempää😂”.

Rating: 5 out of 5.