HUkalle ensimmäinen SERT Salosta!

Salo RN 7.8.2011
Tuomari: Miroslaw Redlicki, Puola

Well balanced & stylish male. Correct bone. Well developed body. Good muscles. Parallel headlines. A bit too long stop. Good neck. Good shoulder & upper arm. Sound hindquarters. Moves well, good coat.
JUN ERI JUK1 SA PU2 SERT

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s