Ramseksesta MVA Raisiossa!

11.8.2012 Raisiossa: Fatikon Nappanahka ”Ramses” vihdoinkin viimeinen sert ja MVA!! 15 uroksen joukosta PU3, enkä voisi olla ylpeämpi! Ramses on ensimmäinen omistamani valio ja Kennel Fatikonin ensimmäinen nahkavalio. Onnea siis kasvattaja Krisselle perheineen! Sen lisäksi, että Ramses on aina ollut varsinainen kultapoika: sen isoisä äidin puolelta on oma Bilboni ja isä kaikkien aikojen ensimmäinen kasvattini Tom, Lifedream Lord Legolin, se ja sen pennut ovat kuitenkin tuonneet minulle elämääni niin paljon uusia rakkaita ystäviä. Ihan ykkösenä on paras ystäväni Ramseksen kasvattaja Krisse, jonka kanssa olemme ystävystyneet sen jälkeen kun Ramu meille muutti helmikuussa 2007. On niin harvinaista saada törmätä sielunystävään ja mielestäni se tässä koiratouhussa on loppujen lopuksi parasta: ne ihmiset. 🙂 Joten kiitos Krisse-kulta, ihan kaikesta!

Ramseksen arvostelu Raisiosta: Strong, typical sable male. Exe. size and balance. Exe. head type. Good stop & profile. Nice expression. A little bit light ears. Ex. topline & musculatura. A little bit french type forequarters. Perfect angulation, well moving. Tuomari Peter Harsanyi

11.8.2012 Raisio Dogshow: Our Ramses, Fatikon Nappanahka, finaly got his third CC and is going to be our first FI CHAMPION! We are so proud of him, Thankyou to breeder Kristiina for letting me have him almost 6 years ago, he really is my THE DOG, the perfect one. Judge in Raisio was Peter Harsanyi

Hanna & uusi FI CH Fatikon Nappanahka 2012
Hanna & uusi FI CH Fatikon Nappanahka 2012
Ramses poseeraa pyttyjensä kanssa <3
Ramses poseeraa pyttyjensä kanssa ❤

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s