Messukeskus viikonloppu 8-9.12-2012

Päätin muokata kotisivujen ulkonäköä siten, että ylhäällä olevissa kuvissa olisi linkit vain tuloksista liittyviin artikkeleihin ja treenipäiväkirjat, kuulumiset ynnämuut höpinät löytvät normaalisti tuosta alta. Ehkä se muuttaisi sivujen ulkonäköä vähän virallisemmaksi (kun nämä ovat NIIIIN epäviralliset härpäkkeet, kun vain olla ja voi 😀 ). Kun sitten aloin pohtia viime aikaisia virallisia tuloksia tajusin, ettei niitä marras- joulukuulta juuri ole 😉

Mutta Messukeskuksessahan meillä meni hienosti: lauantaina kasvattini ja yhteisomistuspoika Hukka (Lifedream Unfitting To Please) sai viimeisen sertinsä ensimmäisessä avoimen luokan näyttelyssään, joka tosiaan oli yksi vuoden suurimmista: Helsingin Voittaja 12 . Siinä jäi kyllä molemmilta Joannan kanssa suu auki, kun hienosti meitä avustanut Riitta esitti Hukan avoimen luokan voittoon ja lopulta se valittiin neljänneksi parhaaksi urokseksi jättäen monen valion taakseen. Aika sekaisin oltiin molemmat onnesta sen jälkeen ja muistellaan vielä pitkään hienoa hetkeä. Nyt Hukalta puuttuu enää luonnetesti, jonka myötä se valmistuu Suomen Muotovalioksi ollen todennäköisesti ensimmäinen kasvattini laatuaan.

Kuva: Pauliina Halonen
Kuva: Pauliina Halonen

Sunnuntaina nahkakehässä Voittaja-12  näyttelyssä oli eri tuomari ja Hukka sai häneltä hiukan erilaisen tuomion: EH. Sen sijaan sunnuntaina omista koirista oli mukana myös siberialaisemme Maya, joka pärjäsi ensimmäisessä virallisessa kehässään kivasti ollen juniori luokan kakkonen SA:lla ja se titteli meni vain karvan verran väärään suuntaan 😉

Kuva: Satu s-i
Kuva: Satu s-i
Kuva: Satu s-i
Kuva: Satu s-i
Kuva Satu s-i
Kuva Satu s-i
Maya 1v.
Maya 1v.

Jos tässä ei olisi viikonlopulle ollut jo tarpeeksi niin kännykkään piippasi viesti Turusta: Peppi (L. Day Dawns Red) ja omistaja/ohjaaja Hanna olivat saaneet ensimmäisen nousunollansa ja sijoittuneet kolmansiksi agilitykisoissa!! Kyllä olin niin onnellista, että! !

Hanna ja Peppi agiliitää! Kuva: Veli-Pekka Suuronen

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s