Tokovalmenuspäivä kuvina

21.4 meillä oli tokon valmennuspäivä, jonka tiimille veti jälleen Anette Lindell Aunelin koirakoulusta. On todella mukavaa kun Anette alkaa jo tuntea kasvattini ja myös jokaisen koirakon ongelmat. Tässä muutama kuva päivästä. Minulla oli mukana vanha herra Bilbo, joka paikasi juoksuista Rosieta ja paikalla oli myös vaikutteita imemässä Ronja ja Puuma.

Petra ja Tom (Lifedream Lord Legolin) hakevat apua kontaktiongelmiin
Tom on kaikkien aikojen ensimmäisen pentueeni ensimmäinen pentu ja mm. Ramseksen isä ja sitä kautta aika monen tiimiläisen isoisä. 9-vuotias herra pitää vielä Petran kuntoa yllä 😉
mm. hiljaiseen työskentelyyn hakivat avaimia Katri ja Saku (Lifedream Rider of Rohan).
Parilla on mielettömän kaunis kontakti ja seuraaminen!
12.vuotias veteraani pappa Bilbo oli hömpöttelemässä. Bilbo mm. Ramseksen isoisä ja näin ollen Shantin ja sen lasten isoisoisä.
Pikkuisen alkaa veteraanin ranteen paukkua, mutta normielämässä se ei mitenkään näy. Bilbo on edelleen varsin vetreä ja hyvinvoiva herrasmies.
Bilbo oli ihan tohkeissaan kun pääsi tekemään taas jotakin, mutta se väsyi aika nopeasti jo muutaman liikkeen jälkeen, joten pappa sai rentoutua yleisön joukossa.
Bilbon tyttärenpojantytär Shanti (Lifedream Endless Narnia) tässä noudon kimpussa. Joanna haki Anetelta apua noutokapulan pitämisen kestoon sekä luoksetulon pysäytykseen.
Tokon alkeita opetteleva Roki (Lifedream Blue Bolger) lainaohjaaja Ilonan kanssa hakivat opastusta oikeaan perusasentoon sekä hiljaiseen työskentelyyn.
Peto (Lifedream Shephed’s Pie) harjoitteli perusasentoa ja istumisen nopeutta.
Peto harjoittelee perusasentoa
Yleisön joukossa Juuso harjoitteli Ronjan (Lifedream Yes I Am RN’B Design) kanssa perusasentoa.

Haastateltuani tiimiä koulutuksen jälkeen, tuntuivat kaikki saaneen jotakin antimia tulevia treenejä varten. Aivan mahtavaa, että olemme saaneet Aneten koutsaamaan meitä. Seuraava tokopäivä on alustavasti suunnitelmissa kesälle.

Katso lisää kuvia päivästä täältä. (facebook)

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s