Suuri Unkarin Seikkailu

Pieni seurue on lähtenyt eilen pitkälle matkalle kohti Unkaria. Tiimiämme edustaa Miisa ja Joanna. Joannalla on koiria ”Hukka” Lifedream Unfitting To Please, ”Peto” Lifedream Shepherd’s Pie sekä ”Puuma” Lifedream Stop The Livestock, mukana. Vaikka ehkä pientä menestystäkin toivomme, on kuitenkin tyttöjen into ja halua lähteä matkaan se mielettömin juttu! Itse en päässyt mukaan, mutta olen niin ylpeä että kasvattini osallistuvat paitsi MV:hen, myös kahteen muuhun näyttelyyn matkan aikana. Jännittävistä käänteistä voit jatkossa lukea tiimin facebook sivulta, minne Joanna tai minä yritämme päivitellä kuulumisia.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s