World Winner 2013

Our trip to Budapest: sunday Lifedream Unfitting To Please ”Hukka” winner of the open males CC & New Hungarian Champion in World Winner 2013! Saturday ”Hukka” new Central European Cup Winner! Wednesday in local cacib show ”Hukka” CC & res-cacib, Lifedream Stop The Livestock ”Puuma” BOS Junior & Hungarian Junior CC!!

Joannan reissu Unkariin poiki mukavia tuloksia: keskiviikkona paikallisessa CACIB-näyttelyssä Hukka, Lifedream Unfitting To Please, voitti ensimmäisen Unkarin sertin ja nuori Puuma tyttönen, Lifedream Stop The Livestock, oli VSP-juniori saaden Unkarin junior sertin!! Lauantaina Hukka voitti tittelin Central European Cup Winner ja sai toisen sertinsä ja sunnuntaina se voitti avoimen luokan urokset, sai kolmannen sertin ja valmistui näin Maailman Voittaja näyttelyssä Unkarin muotovalioksi!

Central Europe Cup for British and Australian Sheepdogs 18.5.2013
Tuomari: Claus-Peter Fricke, Saksa

HUKKA:

World Dog Show Budapest 19.5.2013
Tuomari: Peter Harsanyi, Unkari

(Ei kirjallista arvostelua.)
AVO ERI AVK1 SERT

Tasapainoisesti rakentunut tricolour uros. Erittäin hyvät pään mittasuhteet. Oikein taittuneet korvat. Erittäin hyvä kaula- ja selkälinja. Rintakehä saisi täyttyä vielä.
AVO ERI AVK1 SERT Central Europe Cup Winner 2013

Budapest Grand Prix CACIB Show 15.5.2013
Tuomari: Judit Korozs-Papp, Unkari

(Ei kirjallista arvostelua.)
AVO ERI AVK1 SERT VA-CACIB

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s