Peto VSP Karjaalla!!

Karjaa koiranäyttely 7.7.2013: Tämän päivän Karjaan näyttely oli melkein nappiin! Nuori y.omis. junioriuroksemme Peto, Lifedream Shepherd’s Pie, voitti urokset, sai ensimmäisen sertin ja palkittiin VSP:nä. Olimme Joannan kanssa äärimmäisen ylpeitä ja iloisia nuoren miehen saavutuksesta, nyt on myös Pedon pokaalihylly virallisissa korkattu 😉

Karjaa KR 7.7.2013
Tuomari: Alar Müürisepp, Viro

Hyvän tyyppinen ja kokoinen uros. Kaunis pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula. Liikkeessä hieman nouseva selkälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät etu- ja takaraajat. Kauniit liikkeet. Hyvä turkki ja luonne.
JUN ERI JUK1 SA PU1 SERT VSP

Karjaa Dogshow 7.7.2013: Our young ”Beast”, Lifedream Shepherd’s Pie, JUN EX1 CQ BM1 CC BOS!! This was his first CC 🙂 We are so proud!

Peto VSP Karjaalla!!
Peto VSP Karjaalla!! Peto BOS at Karjaa!

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s