Hukka PMV-13!

Hukan pärjääminen messarissa alkaa nyt vasta iskeytyä tajuntaan, ihan mahtava viikonloppu sillä kyllä oli!! Hukka palkittiin siis perjantaina Helsingin voittajassa pu2 ja CACIBIlla, lauantaina Pohjoismaiden voittajassa se VOITTI urokset ollen VSP , sai CACIBin ja on uusi Pohjoismaiden voittaja 2013 !! Sunnuntaina se oli jälleen pu4 ja sai varacacibin.
Kuva: Pauliina Halonen
Kuva: Pauliina Halonen

 

Helsinki Voittaja 15.12.2013
Tuomari: Anna Albrigo, Italia

3 years. Correct in body proportions. Nice masculine head. Correct ear set & carriage. Excellent eyes and expression. Good neck and topline. Correct in front and rear angulation. Quite good general bone. In movement needs only firmer topline.
VAL ERI VAK2 SA PU4 VARACA

Nordic Winner 14.12.2013
Tuomari: Annukka Paloheimo

Hyvät mittasuhteet, sopiva luusto. Hyvä pää. Hyvä purenta, mutta alaleuka saisi olla hieman leveämpi. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Hyvä lantio. Hyvä tiivis karva. Tasapainoiset liikkeet. Takapotku voisi olla hieman voimakkaampaa. Kauniisti esitetty.
VAL ERI VAK1 SA PU1 CACIB VSP PMV-13

Helsinki Winner 13.12.2013
Tuomari: Maija Sylgren

3 vuotias. Rungon mittasuhteet oikeat. Lähes oikealinjainen pää, kauniit silmät. Hyvät korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehän malli. Riittävän tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu takaa ahtaasti, muuten hyvin. Hyvä häntä. Erinomainen karvanlaatu ja väri.
VAL ERI VAK1 SA PU2 CACIB

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Yksi ajatus artikkelista “Hukka PMV-13!”

  1. Huksuhan sai siis cacibin myös sunnuntaina :O) Koska cacibin saanut koira oli jo intti niin cacib siirtyi varacacbin saaneelle… Hyvä Huksi. Se keräs kaikki Messarin nahkaurosten cacibit kolmelta päivältä :O) On se vaan hieno mies.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s