Peto ROP & RYP2 Harjavallassa!!

Viime viikonloppuna Joanna lähti poikien kanssa näytelmiin.

Lauantaina Harjavallan ryhmänäyttelyssä Peto, Lifedream Shepherd’s Pie, voitti avoimen luokan, urokset ja rodun parhaan tittelin ja sijoittui vieläpä ryhmässäkin toiseksi!! Tämä oli Pedon toinen esiintyminen avoimessa luokassa ja se nappasi jo toisen sertinsä. Lisäksi se näin onnistui olemaan ensimmäinen tiimin jäsen, joka on palkittu ROPilla, siitä huolimatta, että olen kasvatellut näitä koiria jo kymmenen vuotta 😉 No, hiljaa hyvä tulee ja suunta on sentään ylöspäin! Tuomarina oli Csaba Zsolt Lokodi, Romania.

Peto:
Strong bones. Very nice elegant topline. Good, long neck. Strong level back and level compact body. Good muzzle and skull lines. Correct bite. Good angulations. Good movement.
AVO ERI AVK1 SA PU1 SERT ROP RYP-2

Lifedream Shepherd´s Pie
Lifedream Shepherd´s Pie

Pedolla, tai kotoisammin Petteri Petoeläimellä, on omaan silmään kivat liikkeet, mistä se tuntuu saavan mukavasti kiitosta. Kyllä tässä on vieläkin ihan pyörteinen olo! 😀 Pedon ”isoveli” Hukka (L. Unfitting To Please) palkittiin samassa näyttelyssä PU2 sijoituksella sen voitettua valioluokan pojat. Kyllä meillä Joannan kanssa oli lauantaina hymy herkässä näiden yhteisten jätkien ansiosta!!! .<3 Kiitos Joannalle aktiivisuudesta kehissä ja poikien ”vakkariesittäjille” Emmalle ja Riitalle 🙂

Hukka:
Very nice elegant topline. Good parallel front. Excellent hocks. Good muzzle and skull lines. Correct bite. Loose elbows in movement.
VAL ERI VAK1 SA PU2

Sunnuntaina Joanna vei Hukan Tampereelle KV näytelmään Rainer Vuorisen katseltavaksi ja sielläkin tulos oli ihan mukava: valioluokan voitto ja PU4! 🙂

Hukka:
Tasapainoinen pää. Hieman pyöreyttä silmissä. Hyvät korvat. Hyvä tasapaino seistessä. Hyvä runko ja kulmaukset. Hyvä häntä. Liikkuu löysästi edestä. Saisi sivuliikkeessä olla tehokkaampi.
VAL ERI VAK1 SA PU4

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s