Millin ensimmäinen SERT Järvenpäästä

https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Lifedream%20lk.colliet%20-Our%20smooth%20collies/Yhteisomistuksessa%20-%20co.owned/Lifedream%20Time%20Of%20The%20Elves/IMG_4230%20%E2%80%93%20kopio.JPG/_full.jpg

Sijoitusnarttuni Milli, Lifedream Time Of The Elves, Järvenpään koiranäyttelyssä hienosti ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään JUN ERI2 SA PN2 ja SERT!!!! Mahtavaa ja onnea sijoitushaltija Anulle!! Tuomarina Anne-Cathrine Unelsröd, Norja.

10 months. Well balanced bitch. Nice shaped head. Correct expression. Carries her ears very well. Elegant neck. Excellent topline. Well developed body. Excellent angulation. Covers ground with ease when she moves.
JUN ERI JUK1 SA PN2 SERT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: