Vuoden 2018 näyttelyt

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, nurmikko, ulkoilma ja luonto
Puuma ja Jukka Porvoossa ❤

Monen vuoden tauon jälkeen innostuin tänä vuonna ilmoittamaan koiriani näyttelyihin. Jukka on käynyt yhdessä näyttelyssä pari vuotta sitten ollen tuolloin PU3 ja saaden ekan sertinsä, mutta nyt se sai joka näyttelyssä noottia siitä, että se on liian löysä ja lihaksiton. Useampi tuomari tuli tätä valittamaan minulle aivan kädestä pitäen, joten nyt on alettu työstämään Jukan peruskuntoa pitkillä lenkeillä ja keskivartaloa tukevalla jumpalla. Jukka esiintyy mielellään ja todella kauniisti, joten tuloksista huolimatta sitä on ilo viedä kehään. Ensi vuonna jatketaan!♥️

JUKAN ARVOSTELUT 2018:

Helsinki 19.5 Tuomari: Walsh John R, Englanti

Arvostelu kadoksissa, AVO EH1

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, ulkoilma
Jukka kasvattaja Tuulan kanssa

Salo 16.6 Tuomari: Andersen Per Kristian, Norja

”Good type. The impression is disturbed from too much weight on body. Sufficient stop. Bite ok. Correct ears. Good topline. Good front angulations. Open hind angulations. Moves with good salt?.” AVO EH4

Raasepori 1.7. Tuomari: Ahlman- Stockmari Tanya, Suomi

”Maskuliininen uros, oikeat rungon mittasuhteet. Oikeat pään linjat. Erinomainen kuono-osan vankkuus. Oikein kannetut korvat. Hyvä kaula, selvä säkä. Hyvin kulmautunut edestä. Toivoisin pidemmän rintakehän. Hyvä takaosa. Tänään hieman pehmeä ylälinjaltaan. Liikkuu löysästi sivulta.” AVO ERI2

Porvoo 28.7 Tuomari: Löfman Tarja, Suomi

”4v. Maskuliininen uros. Hyvä purenta. Puhdaspiirteinen pää. Hyvät korvat. Voisi olla voimakkaammin kulmautunut. Syvä, mutta hieman kapea rintakehä. Pehmeä ylälinja. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Hieman avonainen karva tänään.” AVO EH3

Raisio 11.8 Tuomari Edoff Anne-Chaterine, Sweden

Arvostelu liian epäselvä 😦 AVO EH2

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, nurmikko, ulkoilma ja luonto
Jukka kehässä Porvoossa.

Puuma puolestaan pääsi yllättämään. Se esiintyi alkukesästä hieman epävarmasti, joten agilitytreenien ohessa opetin sille edessä esiintymisen. Puuma ei ole niin varma esiintyjä kuin Jukka ja se vie helposti hännän näissä tilanteissa jalkojen väliin roikkumaan. Edestä esittäessä se on kuitenkin rennompi ja olen ollut siitä niin ylpeä! Puuma palkittiin sekä Porvoossa, että Raisiossa kolmanneksi parhaana narttuna ja se sai molemmista myös vara-sertin. Porvoossa tuomari kehui sen tiivistä olemusta ja hyvää lihaskuntoa. Jatkamme ehdottomasti kehissä vierailuja myös ensi vuonna! Hyvä Pumse!

PUUMAN ARVOSTELUT 2018:

Salo 16.6 Tuomari: Andersen Per Kristian, Norja

”Very good type. Low on legs. Well cut head. A bit cheeky narrow underjaw. Light ears. Good topline. Correct angulations. Heavy in body. Falling in front in movement. Needs more confidence. AVO EH3

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, nurmikko ja ulkoilma
Puuma Raisiossa.

Raasepori 1.7. Tuomari: Ahlman- Stockmari Tanya, Suomi

”Narttumainen kokonaisuus. Erinomaiset yhdensuuntaiset pään linjat. Hieno vahva alaleuka. Hyvät korvat. Hyvin kulmautunut edestä, mutta rintakehä voisi olla pidempi. Kokoon sopiva raajaluusto. Liikkeessä antaa etumatalan ylälinjavaikutelman. Oikea ulottuvuus liikkeissä. AVO ERI2

Porvoo 28.7 Tuomari: Löfman Tarja, Suomi

”6v. Oikeantyyppinen narttu. Hyvä purenta. Oikeat, päänlinjat ja pituus. Posket voisivat olla sileämmät. Hyvin kulmautunut, tilava rintakehä. Pehmeä ylälinja. Tehokkaat, ulottuvat liikkeet. AVO ERI2 SA PN3 VASERT

Raisio 11.8 Tuomari Edoff Anne-Chaterine, Sweden

Mycket bra storlek & helhet i super kondition. Uttrycksfull, med typisk detaljer. Huvud mycket bra över/underlinje. Bra benstomme & tassar. Harmoniska, tillv. vinklad. Nästan korrekt bali i från?? Fregiska & vägvinnande rörelser. AVO ERI1 SA PN3 VASERT

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s