Kasvattien tuloksia 2018

shanti
BH Lifedream Endless Narnia ”Shanti”

Kasvatustauon aikana en ole juuri ehtinyt seurailla kasvattieni virallisia tuloksia, mutta nyt keräilin viime vuoden touhuja siltä osin ylös. On mukavaa nähdä, että edelleen Lifedream-koirat näkyvät monissa eri lajeissa, vaikkakin koirien iät alkavat tulla ajassa vastaan ja tulokset ovat vain muutaman harvan harteilla. En koe tätä mitenkään huonoksi asiaksi – suurin osa kasvateista elää rakkaina perheenjäseninä ja lemmikkeinä, mutta aina on mukavaa nähdä tavoitteellistakin harrastamista! Olen todella pahoillani jos minulta jäi jokin tulos tai tapahtuma tästä listasta pois, sillä yritin etsiä tietoa lähinnä Koiranetin Jalostustietojärjestelmästä.

hukka3
C.I.B FI MVA LV MVA HU MVA IT MVA PMV-13 LVV-14 MV-15 Lifedream Unfitting To Please ”Hukka”

Nuorimmat kasvattini ovat pian jo viisi vuotiaita, joten koirien iät alkavat jo painaa. Viime vuonna menetimmekin joukosta 11 vuotiaan Pepin (Lifedrean Day Dawns Red), sen siskon Daisyn (Lifedream Daisy Gardner) ja lähes 15-vuotiaan Laran (Lifedream Lady Laurelin). Kiitos omistajille Hannalle, Maijulle ja Eilalle yhteistyöstä vuosien aikana! Ihanaa oli kulkea kanssanne nämä vuodet ja kaikkea hyvää teille jatkossa! ❤

Mukavaa oli huomata, että vielä 10-vuotiaanakin Figo (Lifedream Elfstones Blade) pyörähti parin vuoden tauon jälkeen virallisissa agilitykisoissa. Figo kisaa kakkosluokassa. Sen lisäksi myös Hupi (RTK1 L. Off To The Races) jatkoi uraansa ykkösissä. Se myös saavutti viime vuonna rallitokon ykkösluokan koularitunnnuksen, joten huikeasti onnea Hupille ja omistaja Viljalle!! Jännää nähdä, mitä keksitte jatkossa!

11258040_895505140516448_7301589130865305411_n
Lifedream Silence of The Lambs ”Eedla”

Tokon voittajaluokassa jatkoi puolestaan Eedla (TK1 & TK2 Lifedream Silence of The Lambs) ja parin vuoden tauon jälkeen se pyörähti myös näyttelykehässä saaden kivasti varasertin ja sijoittuen paras narttu-kehässä kolmanneksi. Onnea Eedla ja omistaja Veera! ❤

Eedlan sisko Puuma (Lifedream Stop The Livestock) täällä kotona aloitti myös näyttelyt parin vuoden tauon jälkeen ja niinikään voitti varasertin ja sijoittui paras narttu-kehässä kolmanneksi. Peräti tuplasti! 😀

38926405_1990273430992985_8571965660014313472_n
Sisko ja veli – Puuma ja Peto Raision koiranäyttelyssä 2018 kasvattajan kanssa.

Veli Peto (C.I.B FI MVA EE MVA BALTV-14 ZGBW-16 BEV-17 Lifedream Shepherd’s Pie) käännähti myös kehissä voittaen mm. rodun parhaan tittelin Järvenpäässä ja VSP:n Raisiossa. Peto on muutenkin kunnostautunut näyttelyissä ja alkuvuodesta se myös valioitui Suomen muotovalioksi.

Onnea omistajalle Joannalle! Joannan toinen uros, Pedon ”isoveli” Hukka (C.I.B FI MVA LV MVA HU MVA IT MVA PMV-13 LVV-14 MV-15 Lifedream Unfitting To Please) valioitui sekin nyt alkuvuodesta. Kiitos Joannalle ahkeruudesta kehissä ja myös kaikille poikia esittäneille!! 🙂

49031502_2183272495026410_8756158360455217152_n
C.I.B FI MVA EE MVA BALTV-14 ZGBW-16 BEV-17 Lifedream Shepherd´s Pie ”Peto”

Jos oman koirasi tulos puuttui listasta, laitathan sen minulle sähköpostilla hanna.neuvonen@seutuposti.fi tai lisäämällä se vaikka kasvattieni omaan FB-ryhmään. Tänä vuonna 2019 toivon saavani myös omille koirilleni tuloksia useammassa lajissa, joten pikku hiljaa alan taas lämmetä tälle touhulle! 😀 Tärkeintä on kuitenkin se, että koiranne olisivat rakastettuja perheenjäseniä ja antaisivat teille seuraa ja rakkautta mahdollisimman pitkään.

https://media.mnn.com/assets/images/2015/07/jaymi-heimbuch-senior-dog.jpg.653x0_q80_crop-smart.jpg

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s