Koiranäyttelyissä 2019

Tänä vuonna olemme käyneet näyttelyissä harvakseltaan, mutta silti enemmän kuin viime vuosina! Piiku on pärjännyt kivasti pentukehissä voittaen oman luokkansa ja Jukalle napsahti viimein toinen serti! Näyttää siltä, ettei kehissä tule enää loppuvuodesta pyörittyä, joten uskallan päivittää kehäkertomukset siltä osin blogiin!

11.5 Helsinki KV, Tarja Löfman

Jukka EH AVK3 – 5-vuotias mittasuhteiltaan tyypillinen uros. Hyvä purenta ja pigmentti. Hyvin täyttynyt kuono-osa ja oikeat pään linjat. Oikea-asentoiset korvat. Hieman raskas runko ja ylälinja. Voisi olla tiiviimpi. Hyvä eturinta ja kulmaukset. Liikkuu erinomaisella askeleella sivusta, leveästi edestä.

19.5 Mynämäki, Marit Sunde, Norja

Jukka EH AVK1 – epäselvä arvostelu.

67732098_2526474290706227_8754946355044024320_n
Piiku erkkarissa

30.5 Vantaa PK-tapahtuma, Aaltonen Pirjo

Jukka ERI AVK2 – Hyväntyyppinen ja luustoinen uros. Selvä sukupuolileima. Erittäin kaunisilmeinen pää. Hyvä pään kiila. Kauniisti taipuvat korvat. Hyvä rintakehän pituus. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkeessä hieman pehmeäselkäinen, korkealla kannettu häntä. Hyvät edestakaiset liikkeet. Hyvä ulottuvuus sivuliikkeessä. Lanneosaltaan saisi olla hieman lyhempi. Saisi olla tiiviimmässä kunnossa.

Puuma ERI AVK3 SA – Selvän sukupuolileiman omaava narttu. Hyvä runko ja luuston vahvuus. Hyvät pään linjat. Hyvin asettuneet hieman kevyesti taittuvat korvat. Hyvä kaula, tasapainoiset kulmaukset. Hieman pehmeyttä ylälinjassa. Hyvin kannettu häntä. Tehokkaat sivuliikkeet. Hyvät etu- ja takaliikkeet.

7.7 Tuusula NORD, Peter Bailey UK

Jukka ERI AVK1  SA PU2 SERT NORD VARA-SERT – 5 year old sable & white dog. Lovely size. Eyes are correct color. Earset is perfect. Love his expression. Very good on the move. Excellent breed type.

Puuma ERI AVK1 SA VASERT – good temperqment. 7 year old sable – white bitch. Excellent breedtype. First class on the move. Balanced in body, make & shape. Excellent on the move. Nothing not to like in this bitch.

14.7 Nastola pentunäyttely , Tarja Löfman

Piiku PPEK2 PN2-pentu – 5kk erinomaisen tyyppinen feminiinen narttu. Hampaat vaihtumassa. Päässä vielä eri suuntaiset linjat. Kevyet korvat. Hyvin kulmautunut. Erinomainen ylälinja ja lantion asento. Kauniit ulottuvat sivuliikkeet. Löysä edestä.

4.8 Kuopio erikoisnäyttely, Hartus Jaana ja pennut Eerola Päivi

66856966_10220424788594330_6682181909495152640_n
Piiku Nastolan pentunäyttelyssä

Jukka AVK EH3 – 5v varsin vankka. Noin keskikokoinen. Erittäin hyväntyyppinen uros, jolla toivoisin aavistuksen enemmän raajakorkeutta & linjakkuutta. oikea ylälinja. Pitkä lanneosa. Varsin hyvät pään linjat. Turhan paljon löysää kaulanahkaa. Hyvät korvat. Tasapainoiset kulmaukset. Varsin sujuvat liikkeet

Puuma AVK EH – Erinomaisessa, jäntevässä kunnossa esiintyvä, erinomaista tyyppiä oleva narttu. Hyvä, täyteläinen runko. Oikea ylälinja. Tulisi olla sentin korkeampi. Erittäin mallikas pää. Kevyehköt korvat. Erityisen kaunis alaleuka. Tyypilliset kulmaukset & liikkeet.

Unto PPEK4 – Vankka, näyttävä urospentu. Tasapainoiset kulmaukset ja lupaava askelpituus. Hyvä eturinta, hyvin urosmainen pää. Vielä kookkaat raskaat korvat. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvä reipas esiintyminen. Hyvässä kunnossa, esitetään edukseen

3G5A6823
Unto ja Piiku erkkarissa 2019

Piiku PPEK1 KP PN2-pentu – Vankkarakenteinen. Sopiva raajaluusto. Lupaavalinjainen, narttumainen pää. Tummat silmät, hyvä korvien koko. Riittävästi edestä, hyvin takaa kulmautunut. Lupaava karvanlaatu. Keskipitkä askel. Ei oikein malta esiintyä edukseen. Näyttää ikäiseltään.” PN2-pentu

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s