Rallitoko- tavoitteet 2022

Joulukuussa sain buustin rallitokoon kun ystäväni Sarin kanssa teimme keskenämme rallitokon alokasluokan kylteistä itsellemme joulukalenterin. Toki, hiukan se laahasi välillä perässä, enkä minä ainakaan joka päivä ehtinyt tai jaksanut liikkeitä hinkata. Tavoite oli kuitenkin saada tuntumaa lajiin ja kyltteihin ja se onnistui! Treenasimme useaan otteeseen joko meillä tai Sarin luona ja teimme jo pieniä ratojakin opiskelemiemme kylttien pohjalta. Tänä vuonna olisi tarkoitus jatkaa ja startata kisaura Likan ja ehkä myös Lotan kanssa.

Likka on osoittautunut todella lupaavaksi rallitokossa, eikä enää sen lonkkatulos harmita niin paljon kuin aluksi. Agility on ykköslajimme, mutta on mukavaa tietää, että vaihtoehtokin on olemassa. Niinpä minulla on tavoitteena sen kanssa maltillisesti korkata kilpailut myös rallitokossa. Lotan kanssa treenaamme myös eikä rallin kiemurat Piikullekaan ole pahitteeksi. Paljon olemme harrastaneet marras-joulukuussa ihan keittiötreeniä, joten pahoittelut ulkoasustani videoilla 😀

Allaolevalla videolla erilaisia temppuja rallitokon lisäksi, osa tokoa, esineen tuomista, kurre, loikka jne

12.12 Sunnuntaina Sari tuli käymään ja tehtiin radan pätkää pihalla tyttöjen kanssa. Tein radan kaikkien kanssa kahdesti. Olipa hyvä huomata, että koiran motivoiminen pitkällä radalla on ihan eri kuin liike kerrallaan, jossa palkkaat useammin. Tuli siis tarpeeseen tällainen treeni. Likka toimi hienosti, se alkaa oikeasti hahmottaa seuraamisen paikkaa aika hyvin. Liikkeiden suoritustapa on meillä vähän hakusessa koska ei ole kokemusta kisoista. Piikulla tokalla kierroksella oli jo malttia Seuruussa, mutta se ei ymmärrä remmin funktiota kun aina on treenattu ilman. Lotta ei osaa mukamas vielä mitään, mutta siinähän se teki tosi hienosti hommia! Kiitos Sarille treeneistä!

Tänä vuonna tavoitteena on ottaa rallitokossa yksityistunteja niin usein kuin mahdollista. Meitä lajissa kannustamassa ja valmentamassa ovat Susku Koulutusrumbasta ja Anette Aunelin koirakoulusta.

RALLITOKO TAVOITTEET 2022:

Likka: tavoite aloittaa kisaura – Toimenpiteinä kokeenmuotoiset radat, seuraamisen hiominen ja motivaatio.

Lotta: seuraamisen hiominen, kisaura?

Piiku; Kisaura? Piikulla tavoite ensi vuodella kisata tokossa, mutta kuka tietää?

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s