Palautetta tapahtumista

Kerään aktiivisesti palautetta asiakkailtani. Vaikka toiminta on erittäin pienimuotoista, on mukavaa pysyä ajantasalla asiakkaiden kokemuksista ja kehittää toimintaa heidän avulla eteenpäin. Eihän sitä koskaan tiedä, miten paljon toiminta tulevina vuosina voi laajentua ja asiakkailla, niin uusilla kuin vanhoilla, on suuri merkitys. Tälle sivulle kerään asiakkaiden antamaa palautetta. Tilastot on kerätty 14.6.2022.

23 vastanneesta 22 suosittelee kurssejani ja tapahtumia ystäville ja kaikille, jotka kaipaavat hauskaa rentoa tekemistä koiransa kanssa.

23 vastaajasta suurin osa oli osallistunut maastopäivään tai useampaan tapahtumaan. Vastauksissa kuitenkin selkeästi painottui maastopäivät, koska niitä olen pitänyt eniten. Tällä hetkellä Lifedream Joka Sessen maastopäivän (haku tai jälki) on suorittanut 51 koirakkoa. Palautekaavaketta keksin jakaa kuitenkin vasta viime syksyllä ensimmäisten kurssien jälkeen, joten kaikki osallistuneet eivät ole sitä saaneet.

Jos päivä ei vastannut odotuksiasi, kerro miksi, jotta voin kehittää palveluitani lisää 🙂 2 vastausta

 • Päivä oli hieman pitkä ajomatkat huomioon ottaen, joten nälkä pääsi yllättämään. Kiitos kuitenkin tarjoiluista ja leppoisasta meiningistä!
 • Ajankäyttö oli myös varmasti luvatun pituinen. Meikäläisellä oli vaan niin kiire. 🙂

Halutako kertoa minulle muista tunnelmiasi päivästä? 10 vastausta

Lifedream Joka Mustin rento jälkipäivä
 • Kaikenkaikkiaan päivä oli varsin onnistunut ja tunnelma mukava! Kaikki saivat olla omanlaisiaan koirakoita ja harjoitukset sovellettiin jokaisen tason mukaisesti 🙂
 • sisältö vastasin hyvin kuvausta, hyvä matalan kynnyksen tapahtuma
 • Kaikki sujui hyvin. Jokainen sai mielestäni yksilöllistä couchausta.
 • Mukava rento tapahtuma
 • Meillä oli tosi kivaa 🙂 sain myös hyvät eväät kotona harrastamiseen!
 • Ihan mahtava päivä. Ihana nähdä iloisia koiria ja innokkaita ohjaajia.
 • Todella hienoa, että tällaisia matalan kynnyksen harrastuskokeilumahdollisuuksia järjestetään!
 • Tosi mukava päivä ja hyvä treeni koiralle. Nopeassa ajassa sai kattavan kuvauksen hausta lajina ja treeni oli kaikin puolin onnistunut. Sääkin salli 😊
 • Koiran häntä heilui ja keskittyi kivasti tekemään. Se on pääasia.
 • Ihanasti otettiin koirat vastaan yksilöinä ja mietittiin harjoitukset koirien mukaan. Olen usein törmännyt siihen, että koiria laitetaan tiettyyn muottiin tai kouluttajat ei ikäänkuin halua uskoa omistajan sanaa koirasta, sen ominaisuuksista ja luonteesta. Nyt ei tullut todellakaan lainkaan sellaista oloa vaan koira sai olla juuri sellainen kuin se on ja kouluttaja oikeasti kuunteli omistajien kertomaa koiristaan.

Onko sinulla esittää parannusehdotuksia irtotreenien yllämainittuun sisältöön, rakenteeseen tai johonkin muuhun? Mikä saisi sinut innostumaan ja osallistumaan? 9 vastausta

 • Vastaan tähän, koska edelliseen ei saanut kuin yhden vaihtoehdon. Lisäksi tahtoisin enemmän irto hakutreenejä. Porukka on aina hauska ja tunnelma mukavan kevyt. Helppo olla
 • En osaa sanoa, kun asia on uusi.
 • En keksi mitään
 • Esineruutu
 • Osallistuisin mielelläni säännöllisesti, mutta etäisyys kotikuntaan on liian pitkä säännölliseen osallistumiseen. Mielelläni tulemme kuitenkin kokeilemaan yksittäisiä kertoja!
 • Lähinnä omat aikataulut eivät ole toistaiseksi sopineet, jotta olisimme päässeet irtotreenille
 • Ei liity tapahtumaan sinänsä, mutta meikäläisen matka on sen verran pitkä, että en ehkä tulisi esim. talven yöhakuun. Ei vain nappaa ajaa myöhäisellä takaisin.
 • Toivon.että olisit hakutreeneissä itse keskilinjalla.Se parantaisi palautteen antoa.
 • Open pitäisi saada olla keskilinjalla.
Lifedream valokuvauspäivä

Valokuvauspäivistä palautetta ei ole tullut, sillä en ole vielä kerännyt palautetta vielä viime kesällä pidettyjen päivien aikaan. Tässä kuitenkin yksi vastaus, joka tehty muun palautteen yhteydessä. Oletko osallistunut valokuvauspäivään koirasi kanssa? Millaiset fiilikset siitä jäi? Vastasiko päivä odotuksiasi ajankäytön, rakenteen, asiakaspalvelun, hinnan ja valokuvien osalta?1 vastaus

Minulla jäi erityisen hyvä fiilis ja kuvat oli kauniita. Tarmokkaan teinipojan kanssa keskittyminen ei ehkä aina ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta kuvista tuli mielestäni todella hyviä ja olin tyytyväinen lopputulokseen.

Olitko tyytyväinen valokuviin? Olisiko niitä saanut olla enemmän? Oliko kuvien laatu odotuksien mukainen?1 vastaus

Olin tyytyväinen kuviin ja laatuun. Mielestäni kuvien määrä oli enemmän kuin hyvä.

Jäikö lista lyhyeksi? Mitä muuta olisi toiveissa? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koirayrittäjän palveluihin! Millaista tekemistä/apua/harrastusta kaipaisit oman koirasi kanssa arjessa? Sana ja visiot ovat vapaat! :)4 vastausta

 • Kaikkea mahdollista kivaa mitä voisi tehdä/tuhdata koiran kanssa ilman mitään jäykkää kaavaa/kovia tavoitteita 🙂
 • Kyselykaavake on kankea, ei pysty valitsemaan useaa vaihtoehtoa
 • Erityisesti itseäni kiinnostaa yksittäiset treenikokonaisuudet, kuten nyt kokeile amme jälkipäivä ja tulossa oleva hakupäivä juuri pitkän matkan takia.
 • Arkitottelevaisuutta emme itse tarvitse, mutta ymmärtääkseni sille olisi suuri tarve ja ainakin taajamassa lenkkeillessä lähtökohtaisesti jokainen ohitettava koira räyhää/vaanii tai ei vain muuten ole ohjaajansa hallinnassa. Kaupallisten koirakoulujen kurssit täyttyvät nopeasti ja matalan kynnyksen intensiivikurssille olisi varmasti tulijoita kohderyhmänä esim. FB-ryhmä Reaktiiviset koirat.

Kiitos kaikille palautetta antaneille asiakkaille! Tästä on hyvä jatkaa! Voit antaa lisää palautetta tästä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s