Rallytokon treenit syyskuussa

Otin tavoitteeksi treenata tyttöjä, varsinkin Pimua, niin paljon kun ehdin sillä aikaa kun Lotta oli pari viikkoa kasvattajansa luona näyttelylomalla. Usein treenit on lyhyitä keittiötreenejä, mutta 18.9. päästiin pitkästä aikaa rallytokoa treenaamaan Somerolle. Sari oli kopioinut kentälle ihan oikean alokasluokan radan ja sitä me sitten harjoiteltiin pienessä tihkusateessa. Kaikilla kolmella tytöillä eka rata meni ihan penkin alle, mulla meinasi palaa hermo ja ajattelin, että ei tule mitään!!!! Mutta toisella kierroksella kaikilla meni jo paremmin! Kyllä meillä vielä treenattavaa on ja näistä videoista saan hyvät kotiläksyt. Toivottavasti videot näkyy.

Piiku tavalleen uskollisena oli ekalla radalla kiihkeänä ja teki ihanalla innolla, jolloin liikkeet eivät olleet aivan niin täsmällisiä kuin voisi toivoa. Tokalla kerralla meni jo paremmin. Piikun rata:

Likka tekee puolestaan säntillisesti ja alkaa tuo seuraaminenkin sujua ilman palkkausta. Tykkään tosi paljon sen mielentilasta. Likan kanssa olisi kiva päästä korkaamaan rallyn kisat! Likan rata:

Pimu tekee vielä imuttamalla ja nyt huomattiin, että vieraassa paikassa tututkin liikkeet oli vähän vaikeita. Pimun rata:

Pääsi Lottakin treenaamaan kasvattajan kanssa rallya ja sain kotiläksyjä opettaa sille malttia ja palkkaamattomuutta. 💗

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s