Lägi 13.4.2024

Agilitykisapäivä Lohjalla. Olipa meillä kiva päivä Lägillä missä Lohjan kirsut järjesti kisat. Mukana taas Piiku kakkos luokassa ja Lotta ykkösissä. Oli hyvät, meille sopivat radat ja kun sain ekan radan jälkeen oman pään kasaan, saatiin oivallisia tuloksia!

Tällä kertaa Piiku aloitti. Ekalla radalla sössin täydellisesti itse, sillä vaikka rataan tutustumisessa kävinkin radan läpi, niin silti jotenkin sisäistin sen väärin. No, hyllyn olisimme joka tapauksessa saaneet sillä piiku ehti hypätä takakierron väärään suuntaan. Kieltämättä ihan hävetti tämä oma säätö. Toisaalta mielessä on nyt niin monta asiaa yhtä aikaa, että en ollut yllättynyt. Toka rata meni huomattavasti paremmin ja tällä kertaa saimme sen kauan odotetun nollan ja luvan agilityradalta! Sijoituimme 2. Kolmas rata oli hypäri, jolla teimme pienen keppivirheen, Piiku meni tokaan keppiväliin. Muuten puhdas rata vei meidät 6.sijalle. Oli tosi kiva juosta Piikun kanssa ja sääkin oli hieno. Nyt sillä on yksi LUVA sekä agility- että hyppyradalta.

Lotta oli odotellut autossa ja vähän pohdin sen virettä. Huoli oli turha, tehtiin kaunis hyppyrata ja saatiin meidän eka nolla koskaan! Kyllä tuli hyvä fiilis! Sijoitus oli 3. Toka rata oli agilityrata. Heti alussa Lotta selkeästi vähän jännitti, mutta pyssärit oli tosi kauniit kontakteilla ja saatiin hyvä keinukokemus. Saimme 10vp muurilla ja kepeillä. Sijoitus 7.

Oli ihanaa saada onnistumisia pitkästä aikaa meille! Luokkanousut ovat taas astetta lähempänä. Nyt seuraavat agilitykisat tosin todennäköisesti sijoittuvat vaata kesälle. Tästä on tosi hyvä jatkaa.kohti tavoitteita.💕

Lota kuva: Susanna Raulio

Jätä kommentti