Sukelluskokeilulla

Järjestin ystävilleni laitesukelluskokeilun Helsingin sukelluskeskuksessa lauantaina. Kouluttajana toimi koulutettu ystäväni. Itse olen jo käynyt kerran sukeltamassa viime kesänä ja odotimme kaikki innoissamme tätä uutta kokeilua. Jännitin hieman edelleen hengittämisen sujumista ja varsinkin tasapainon hakemista veden alla. Lisäksi halusin päästä kokeilemaan kameraani, jonka olin tämän tyyppistä kuvaamista varten hankkinut jo hyvissä ajoin.

Olen lisäksi pohtinut sukeltamisen jatkamista harrastuksena: kyseessä on kuitenkin suhteellisen kallis ja aikaa vievä harrastus. Tämä uusi kokeilu osoittautuikin minulle lopulliseksi niitiksi: veden alla oli ihan yhtä ihmeellistä kuin muistin ja valokuvaaminen vei mennessään! Niinpä jatko on nyt selvä: laitesukelluskurssille ja valokuvaamiseen pinnan alle käy siis reittini. 😉 Kiitos tytöille seurasta ja ystävilleni tempauksen järjestämisestä!

https://youtu.be/OvDdjJs8qLE

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s