Kauhala

Kesän aikana kiipeilykokemus on kasvanut ja sen myötä korkeanpaikan kammo laantunut. Toki edelleen varsinkin vieraissa paikoissa ja laskeutuessa vähän sydän väpättää ja mieli kertaa sulkkareiden, valjaiden ja solmujen pitoa, mutta suurimmaksi osaksi pystyn jo keskittymään olennaiseen. Valokuvaajana tunnelma kuvissa on muuttunut ja yritän entistä enemmän löytää kiipeilijöiden touhuista sen olennaisen: köyden klippauksen, erilaiset otteet ja liikkeet, kallion muodon ja vaikeat hetket reitin varrella. Paljon riittää vielä opittavaa ja kun itsekin olen innostunut kiipeilystä, onkin vaikeaa välillä päättää pitääkö kädessään köyttä vai kameraa.

Kauhala Veikkolassa on kesän aikana tarjonnut aika kivoja kiipeilyreittejä minulle ja paikkana se jotenkin on ihan taianomainen. Kallio on rosoinen ja monisyinen, jääkausi on muokannut siihen suuria siivuja ja kuvauksellisesti paikka onkin hieno. Ikävä kyllä valokuvausta haittaa melkoisesti sankka puusto, jonka ansiosta paikka on myös kostea ja varjoinen. Lähellä solisee puro, ja varsinkin kolmossektorin korkeuserot puhuttelevat meikäläistä. Haastavaa siis niin valokuvauksellisesti kuin kiipeilijänäkin!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s