Rentouttavaa joulua!

Toivotamme kaikille ystäville, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein rauhaisaa joulun aikaa! Meillä sitä vietetään yhdessä Sirjan, Paavon ja Puuman kanssa ❤ Joulu onkin yhdessä rentoutumisen aikaa, mutta haluan lähettää erityisterveiset kaikille yksinäisille ja yksin joulua viettäville. Ensi vuonna uusia kujeita ja vauhdin hurmaa!

T. Lifedream kennelin tehotyttötontut 🙂

Joulun aikaan minulla ei ole pakollisten päivien lisäksi lainkaan lomaa. Uusia tuulia puhaltaa rankasti heti vuoden alussa, kun jään virkavapaalle nykyisestä työstä ja siirryn takaisin hammashoitajan hommiin ainakin puoleksi vuodeksi. Tämä tarkoittaa melkoista muutosta meidän arkeen, sillä etätyö vaihtuu päivätyöhön Salossa. Uskon, että 15 vuoden kokemuksella hammashoitajan hommat lähtevät taas selkärangasta ja kevään aikana sitten selviää myös jatko työkuvioissa. Alku on kuitenkin varmasti aika musertava.

Kevään maastokausi alkaa heti kun lumet sulavat metsästä, mutta tuotemyynti alkaa heti tammikuun alussa. Kauttani on saatavilla laadukkaita ruokia, herkkuja, vaatteita ja esimerkiksi ravintoöljyjä. Pyrin pitämään hinnat alhaisina. Katso lisää tuotetilauksista ->

Arjen aktivointiin tähtäävät maastokurssit, näyttely- ja käsittelykoulutukset jatkuvat ensi vuonna. Toivotan kaikki tervetulleiksi kokeilemaan henkilöhakua tai metsäjälkeä meidän treeneihin! Ensi vuonna on tarkoitus järjestää myös hauskoja leikkimielisiä turnauksia lajien parissa asiakkaiden kesken. Myös ison pihan pentutreffejä luvassa ensi vuonna ja tuttuun tapaan olen avoin asiakkaiden ideoille! Katso lisää palveluista ->

Ensi vuonna isoin juttu on se, että pääsemme treenaamaan agilitya Timo Liuhdon valmennuksessa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Ensi vuoden tavoitteista kirjoittelen myöhemmin lisää.

Rauhallista joulua kaikille!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s