Lokakuun ja marraskuun treenit

Lokakuu menikin uusiksi kun tytöt sairastuivat kennelyskään ja lepäsimme lähes kolme viikkoa. Parit agilitykisat peruuntuivat tästä syystä eikä treenaamassakaan hallilla käyty. Marraskuussa otetiin takaisin lepoaika ja tehtiin kivoja tuloksia!

9. 10 kotitreeninä rallyn Avo ja voittaja luokan liikkeitä. Melkoista kiemuraa oli ja meni vähän pää sekaisin 😀

12.10 Tyttöjen omat hakutreenit. Olin sopinut, että päästiin Viivi ja Riian kanssa treenaamaan ja tytöille tehtiin taas ilmaisutreeniä. Haluan vahvistaa pitkiä välimatkoja ja rullan tuomista. Piikulla ja Likallahan on käytössä kiinteä Rulla ja Pimulla irtorulla. Tytöt olivat taas kerran mielettömän taitavia ja tavoitteet toteutui. Piikulla ja Likalla hirveästi virtaa ja intoa ja Pimu puolestaan nostaa rullaa tyypilliseen tapaansa rauhallisen varmasti. Vitsit, että oli ihanaa treenata pitkästä aikaa myös omia tyttöjä, kiitos kiitos kiitos Viivi ja Riia❤️

21.10 agilityn yksityistunti Petra Malin

22.10 rallytokon rotumestaruudet, lue lisää

26.10 omatoimitreeni Lohjalla.

27.10 Agilityn yksityistunti, KoulutusRumba

30.10 omat hakutreenit. Lähdettiin hakuilemaan pimeään metsään Piikun ja Lotan kanssa. Piiku sai kunnian aloittaa. Maasto oli avara ja kaikille tuttu, mutta töitä tehtiin siis melko pimeässä. Koirilla oli valopannat ja meillä oli otsalamput. Piiku oli alkuun hiukan epävarma, haukkui epätyypillisesti joten otin ekalle pistolle äänen. Hienosti se kuitenkin petrasi loppua kohden ja löysi upeasti maalimiehet. Lotta pääsi ekan kerran pentujen jälkeen hakumetsään. Ei haitannut pimeys eikä se, että maalimiehet olivat menneet piiloihin sillä aikaa kun hain koiraa. Lotta irtosi samantien piiloille enkä ottanut kuin yhdelle pistolle ääniavun. En suoraan sanottuna Olisi uskonut, että Lotta näin hienosti toimii pilkkopimeässä!! Useamman kuukauden treneitauon jälkeen! On tainnut olla Ikävä taas tosi toimia!

31.10 Aunelin koirakoulu, Rallytreenit. Lähdettiin Lotan kanssa rally-tokon irtotunnille. Olin haaveillut pääseväni treenaamaan pitkästä aikaa ihan vain kahdestaan ja sitten siihen tarjoutui mahdollisuus! Treenailtiin alokasluokan liikkeitä, mutta siinä samalla myös muiden luokkien liikkeitä. Kaikki sujui hyvin häiriössä, mutta vasemmalle käännökset ovat meillä ongelma. Lotta kyllä osaa, mutta minä en osaa ohjata sitä kuten sen kasvattaja Tiia on sitä kouluttanut ja jotenkin ei löydetä tähän yhteistä säveltä. Vielä. ❤️

5.11 omat treenit Lohjalla. Illalla lähdettiin tyttöjen kanssa Lohjalle treenailemaan suskun yksärin juttuja. Lottakin pääsi mukaan, ja tehtiin muutama toisto putkilla ja kepeillä. Se oli aivan innoissaan kun monen kuukauden tauon jälkeen pääsi rallattamaan. Lotan kunto on lähtenyt hyvin pentujen jälkeen nousuun kun siskot leikityttää sitä ja jokapäiväiset pitkät metsälenkit kehittävät monipuolisesti sen fysiikkaa ja lihaksistoa. Likalle ja muille treenattiin keppien itsenäisiä menokulmia ja Pimun kanssa muurin oikeaoppista suoritusta. Piiku teki taas mallisuorituksen 😂

11.11 Agilitykilpailut Tsau. Lue lisää. ps. Likan luokkavoitto

19.11 Agilitykilpailut Lägi. Lue lisää. ps. Piikun eka nolla kakkosissa!

24.11 Koulutusrumba yksäri. Videolla Likan ja Piikun yksärin kiemuroita, taas Suskun opeissa Lägillä. Juostiin tosi kivaa rataa jossa irtoamisia ja kontakteja. Vaikka en Likan kanssa ole niitä kisamielellä treenaamassa, sujui siltä hienosti keinu, a ja puomi.

25.11 SCY turun alaosaston agilitypäivä. Tänään treenattiin agilitya pitkästä aikaa Salon Murren hallilla kun järjestin sinne Suomen Collieyhdistyksen Turun alaosaston agility päivän. Kouluttajana meillä oli Susanna Korhonen, KoulutusRumba. Olipa hauskaa saada innokkaita treenaajia paikalle. Ryhmiä oli kaksi: möllit ja kisaavat. Koska Mölliryhmään oli aamulla vielä kaksi paikkaa vapaana, ostin kolmannen paikan 🙈 tuli siis juostua aika paljon kolmen koiran kanssa, mutta treenit olivat kyllä ihan yyber hyvät! Olipas ihana saada tutut treenikaverit koolle, kiitos kaikille!

Marraskuun lopussa Piiku loukkasi vaseman etujalan kyntensä ja sen myötä loppuvuoden kisakalenteri meni uusiksi. Joulukuussa painotetaankin sitten omatoimitreeniä enemmän!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti