100 000 lukukertaa!

Blogini viettää juhlapäivää, sillä tänään vuonna 2012 startannut blogini sai täyteen 100 000 näyttökertaa! Kiitos kaikille lukijoille aktiivisuudesta! Aloitin blogin kirjoittamisen jo vuonna 2006, mutta edellinen blogialusta katosi bittiavaruuteen. WordPressin blogi on ollut joustava ulkoasultaan ja muutenkin minulle sopivan monimuotoinen. Toivon, että erimuotoiset tekstini ovat sivuilta hyvin löydettävissä ja luettavissa. Blogissani kantalukijat ovat päässeet seuraamaan elämääni aktiivisina koirankasvatusvuosina (2004-2014) sekä muuttoani tänne maaseudulle (2007), elämäntapamuutostani (2013-2015) ja nyttemmin kiipeily- ja retkeilyharrastustani. On hieno tunne, että juttuni keräävät kiinnostuneita lukijoita ympäri maailmaa. Olen erittäin kiitollinen 🙂

IMG_20181021_135624_130Lifedream-blogi on pienimuotoinen lifestyle-blogi. On ollut vaikeaa kartoittaa varsinaista aihealuetta: juttuja kun löytyy mm. koirista, muista eläimistä, unelmoinnista ja kiipeilystä. Kenties siksi blogi ei ole koskaan kasvanut valtaisan suosituksi, mutta toisaalta se on mahdollistanut minulle elämäni ikuistamisen ikään kuin päiväkirjamuodossa.

Vierailijoita blogissa on käynyt kaiken kaikkiaan 28 000. Vuosittainen vierailumäärä on noin 5000-6000 vierailijiaa, riippuen postausteni määrästä. Suosituin lukupäivä tuntuu olevan sunnuntai iltapäivä 🙂 Yhä edelleen eniten ollaan kiinnostuneita etologiasta, koirista ja eläinten käyttäytymisestä. Tästä olen erittäin iloinen! Näihin liittyvillä hakusanoilla päädytään useimmiten Lifedream-blogiin. Koska koirat, niiden kanssa harrastaminen ja kasvattaminenkin ovat edelleen lähellä sydäntä, tämä on mukava fakta.

FB_IMG_1535399752706Vaikka kirjoitan suomeksi, blogissa vierailee kuitenkin suuri joukko ihmisiä ympäri maailmaa noin 100 eri maasta. Kävijätilastoissa kärkisijoja pitelee Yhdysvallat (1989) ja Saksa (1009). Hiukan alle tuhannella kävijämäärällä ovat Ruotsi, Sveitsi ja Tsekki. Maiden joukossa on sellaisiakin, joista en ole koskaan kuullutkaan kuten Seychellit, Martinique, Benin ja Oman.

Jos jokin punainen lanka blogistani on löydettävissä, toivoisin sen olevan unelmointi ja arjen sankaruus. Elämässä tulee olla tavoitteita ja haaveita, joiden perään on uskallettava lähteä. Onnellisuus löytyy arjesta ja arki löytyy kotoa. Onni on sillä, joka kykenee nämä elämässään yhdistämään. Näin Joulun alla haluan toivottaa kaikille rauhallista Joulua ja oikein hyvää Uutta Vuotta 2019. Kiitos, että käytte täällä aina silloin tällöin pyörähtämässä! Vielä tänä vuonna on tulossa juttua koirien laumaelämästä sekä treenikiikkujan päiväkirjoja.

8aeb607c712f946f70e9037299394bf81

Muutamia eniten luetuimpia postauksia:

Elämäntapamuutos ja unelmointi:

Koiratouhuja ja eläinten käyttäytymistä:

Kiipeilyjuttuja:

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s